Tesla-Vragen 


Samen naar een duurzame toekomst
 Op 9 april 2017 start de eerste Family Roadtrip. 

De deelnemers rijden op zondag 9 april naar  Gemuende Ferienpark Salzberg in de Eifel en blijven daar tot 17 april.

Er zijn zes gezinnen die deze trip gaan meemaken. Omdat in Nederland de schoolvakanties nog niet zijn begonnen zullen twee van de gezinnen wat later aansluiten.

Vanaf de lokatie zijn mooie dagtrips mogelijk.van deze trip zal een mooi verslag en een fotoserie gemaakt worden.

Het is een goede lokatie, met veel mogelijkheden om te wandelen en uiteraard roadtrips te maken. 

Gezien de ligging en de belangstelling voor roadtrips met Tesla's willen we bekijken of we hier geen afspraken kunnen maken voor verdere trips.

De Eifel leent zich bij uitstek voor roadtrips. Er is al een aantal ééndaagse trips geweest die door de deelnemers erg gewaardeerd werden. Gezien het landschap en de mogelijkheden (haarspeldbochten :) ) ontstond zo het idee om een wat langere trip mogelijk te maken.

Voor de eerste trip, die overigens een week duurt maar toekomstige kunnen ook korter zijn natuurlijk, is een ruw schema opgesteld, dat ook bij volgende trips te gebruiken is.

 Op zondag 9 juli komen de deelnemers tussen 17.00 en 18.00 uur aan in het Ferienpark Salzberg waarna er gezamenlijk wordt gegeten in een naburig restaurant. Er is een mogelijkheid om het laatste stuk gezamenlijk te rijden, dan verzamelt men rond 16.00 uur bij de Supercharger van Urmond.
In de week zijn er, naast rondritten, de volgende mogelijkheden:

Op zondag 16 juli is het Eerste Paasdag. Dat wordt gevierd met eieren zoeken door de kinderen en een Paasbrunch voor alle deelnemers. Hoewel vertrek op maandag, Tweede Paasdag mogelijk is zal een aantal deelnemers zondagavond terug gaan zodat Tweede Paasdag nog met familie of vrienden kan worden gevierd.
De groep verblijft in een zestal appartementen, in hetzelfde gebouw. Voor het meeste zal gezorgd zijn, maar voor de zekerheid wordt geadviseerd om de volgende zaken mee te nemen, naast natuurlijk de normale bagage. 

Beter te veel dan te weinig.

 • Afwasmiddel
 • Spons
 • Paar blokjes vaatwasser
 • Theedoeken
 • Handdoeken (keuken maar ook om te zwemmen)
 • WC papier (is er wel standaard maar je weet nooit)
 • Ontbijtspullen voor maandagochtend (brood, boter en beleg, eieren)
 • Een paar extra vuilnis- afvalzakken
 • Koffie, koffiemelk, thee en suiker
 • Zout
 • Parkeerschijf (bij bezoek aan stadje mag je, buiten de betaalde parkeerplaatsen, ook op enkele plaatsen een uur gratis staan met parkeerschijf)
 • Vloeibaar wasmiddel voor kleine handwasjes. Je weet, kinderen....

Er is geen winkeltje op het terrein zelf, wel in het stadje. Daar kunnen inkopen gedaan worden maar het is goed om voor de eerste dag zelf wat van thuis te hebben meegenomen.

Het eten na aankomst kan in het lokale restaurant, rond 19.00 uur.

Het is helaas niet meer mogelijk om voor deze trip in te schrijven, maar heeft u belangstelling dan kunt u dit alvast aangeven.

Hieronder enkele foto's die alvast een indruk geven.