Tesla-Vragen 


Samen naar een duurzame toekomst
 

Uw Tesla te koop aanbieden

Als Tesla bezitter kom je er snel achter dat de inruilprijzen bij Tesla kunnen tegenvallen, Tesla is voornamelijk bezig met het verkopen van nieuwe auto’s.

De verkoper zal u als het goed is, als alternatief doorverwijzen naar LeaseBijtellingVrij.nl ln Almere. De werkwijze van dit bedrijf is heel simpel en transparant. U stuurt een kopie van een TeslaInvoice (aankoopnota) en de huidige kilometerstand zodat ze kunnen zien welke opties erop zitten zodat ze een reële verkoopwaarde kunnen bepalen. Heeft u haast iets minder vragen heeft u geen haast kan er wat meer gevraagd worden. U moet even langs Almere voor een gratis professionele fotoshoot. De hele service is gratis en zonder verplichtingen.

Nu komt het mooiste, LeaseBijtellingVrij.nl verdient zijn geld aan de financiering op uw ‘oude’ auto en niet aan de auto zelf. Dus de volledige opbrengst is voor u. Zij zijn specialist, regelen financiering en eventueel de inruil en hebben contact met de koper en verkoper maar u heeft geen last van de koper. LeaseBijtellingVrij.nl geeft 6 maanden BOVAG garantie op uw auto, dus als er wat mee is heeft u daar geen last van. Wel reserveert LeaseBijtellingVrij.nl € 0,01 voor elke afgelegde kilometer om eventuele garantiekosten nu en in de toekomst te kunnen betalen. 

Voorbeeld: na overleg heeft uw auto een reële marktwaarde van 60.000,- (vraagprijs) en wordt hij uiteindelijk verkocht voor 57.000,-. U heeft 100.000km gereden dus mag u een factuur maken van 56.000,-. Dit bedrag wordt binnen 3 werkdagen aan u overgemaakt aan u na vrijwaring/registratie.

Tijdens het hele verkoopproces mag u de auto blijven gebruiken totdat een koper gevonden is, heeft u al een andere Tesla en gebruikt u uw ‘oude’ Tesla niet meer mag hij kosteloos in Almere staan.

Meer informatie over deze verkoopservice kunt u inwinnen via info@leasebijtellingvrij.nl of 088-Bijtelling (088-2458355 lokaal tarief). Vraag dan even naar de eigenaar, Martijn Duivenvoorden, hij bepaalt de waarde van uw auto en gedurende het verkoopproces de eventuele aanpassing van de vraagprijs.